Yenişehir Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi


 

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren güzellik merkezlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenle hizmet almasını sağlamak amacıyla denetimlerin aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte son olarak halk sağlığını doğrudan etkileyen güzellik merkezlerini denetledi. Denetimler sırasında, mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarılar yapılarak yasal işlemler başlatıldı. Denetimlerde uyulması gereken kurallar ve standartlar hakkında işletme sahiplerine de bilgilendirmelerde bulunulurken, kurallara uymayan işletmelere gerekli yaptırımlar uygulandı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, denetimlere katkı sağlayan kurumlara teşekkür ederek, vatandaşların her türlü şikayet ve taleplerini 444 33 54 telefon numarasını arayarak Yenişehir Belediyesi Halk Masası’na iletmeleri çağrısında bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA