Silifke’de hedef galibiyet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de hedef galibiyet


 

TFF 3. Ligin 4. hafta maçında Silifke Belediyespor evinde Kahramanmaraşpor’u ağırlayacak.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grup 4. hafta maçında Silifke Belediyespor, evinde Kahramanmaraşpor’u ağırlayacak. Silifke ekibi Pazar günü karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde Silifke Şehir Stadında başladı. Lige iddialı bir giriş yapan Silifke Belediyespor ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puan ile 3. sırada yer alıyor. Sezon öncesi kampını çok iyi geçiren Silifke oynadığı oyun ile rakiplerine gözdağı verdi. Silifke Belediyespor ile Kahramanmaraşspor 29 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Silifke stadında karşılaşacak.

 

“TAKIM RUHU VE TAKIMDAŞLIK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Geçen hafta farklı kazandıkları Anadolu Üniversitesi maçı sonrası açıklamalar yapan Silifke Belediyespor Teknik Direktör İlker Avcıbay “En önemlisi bu galibiyet kadar değerli, gollerden sonra oyuncularımın, yedek oyuncularımın ve diğer kale arkasında ısınan oyuncularımın bile gol sevincine beraber katılması, bu takım ruhu ve takımdaşlık beni çok mutlu ediyor. Bizim için galibiyetten daha değerli, bunu bu kadar kısa bir sürede sağlayabilmek, onun için takımdaki kaptanlarıma, tecrübeli oyuncularıma ve tüm genç kardeşlerime, teknik ekibime, herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede bir birliktelik ve takım ruhu sağlamak kolay değil. Onun için bizi ilerleyen haftalarda güçlendirerek bu bağlar yukarı doğru taşıyacağına eminiz” diye konuştu.

 

‘PLANLARIMIZ MAÇ MAÇ DEĞİŞİYOR’

Avcıbay “Ne yaptığımızı biliyoruz, planlarımız maç maç değişiyor. Ama gün geçtikçe hücumsal anlamda da daha iyi işler yapan bir takım haline geliyoruz. Savunma anlamında zaten başarılı olduğumuz genel anlamıyla çok iyi kısımlar vardı. Hücum geçişlerinde de çok etkili olmaya başladık. Gün geçtikçe, zaman ilerledikçe, birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça çok daha iyi maçlar oynayacağımıza eminiz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA