Başkan Turgut, vatandaş ve esnaflarla içiçe | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Turgut, vatandaş ve esnaflarla içiçe


 

Mesaiye günün erken saatlerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle başlayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet edip, talep ve sıkıntılarını dinledi.

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Menderes Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Günün ilk ışıklarıyla kepenklerini açan esnafa sürpriz yaparak hayırlı işler dileyen Başkan Turgut, mahalle kahvesinde oturdu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

 

“Hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz”

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Turgut, ‘Gerek bilgilendirme gerek istişare toplantıları ve esnaf ziyaretlerimizle, her kesimden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Talepleri ve sorunları yerinde dinliyoruz. Geçmişten gelen birikmiş sorunları ve mahalle sakinlerinin talepleri var. Gereken çalışmaları yaparak tüm sorunları çözeceğiz. Önceliğimiz belediyenin temel hizmetleri olan temizlik, yol, park-bahçelerin bakımı, zabıta denetimlerini geliştirmek. Birlik ve beraberlik içerisinde her sorunu çözeceğiz inşallah. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz’ dedi.

 

“Uzak yakın demeden her mahallemize hizmet ulaştırıyoruz”

Başkan Turgut, ‘Vatandaşımızın kapısını çalıyor, hal hatır soruyoruz. Bu ziyaretlerde, seçim sürecinde aldığımız notların yanı sıra göreve gelir gelmez tüm mahallemizde belirlediğimiz sorun ve beklentileri çözüme kavuşturmaya çalışıyor, söz konusu sorunları yerinde inceliyor, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz. Yeni taleplerle ilgili çözüme kavuşacak olanları da yerinde verdiğimiz talimatlarımızla karşılarken, kısa ve orta vadede çözebileceklerimizin de planlamalarını yerinde yapıyoruz.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA