Yeni MİY’de kriz büyüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MİY’de kriz büyüyor


 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ligde çıktığı 4 maçta aldığı kötü sonuçlar sonrasında hoca Okan Kopan ile yollar ayrıldı. Kırmızı Lacivertli ekip 22 Eylül Pazar günü Ankara Demirspor karşısında hocasız ilk maçına çıkarak kazanmak istiyor.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda sezon başı yaşanan yönetim krizi ve transferlerin geç yapılmasının sonuçları sahaya yansımaya başlayınca yönetim hoca Okan Kopan ile yolları ayırma kararı aldı. 100 yıllık bir çınar olan Yeni Mersin İdman Yurdu sezon öncesi yaşadığı sıkıntılar yönetim ve kulübü olumsuz etkilemeye devam ederken takımın 0 galibiyet ile sonuncu olması sezonun geri kalanı için olumsuz bir hava yaratmaya devam ediyor.

 

TARAFTAR İSYAN EDİYOR

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun sezonun daha başında 4 mağlubiyet ile 17 sırada bulunması ve takımın bu kötü gidişatından dolayı taraftar isyan ediyor. Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi en son hoca Okan Kopan ile yolları ayırmış olsa da hafta sonu oynanacak maça takımın hocasız çıkacak olması Kırmızı Lacivertli taraftarları üzüyor. Taraftar Yeni Mersin İdman Yurdu’nda gidişatın kötü olmasına rağmen Mersin şehrinden destek gelmemesi özellikle önemli iş adamları ve siyasilerin bu durum da sessiz kalmasında dolayı 100 yıllık çınarın sahipsiz kaldığını düşünüyor.

 

HOCASIZ İLK ANTREMAN

Yeni Mersin İdman Yurdu takımı hafta sonu oynayacağı Ankara Demirspor hazırlıklarına devam ederken hocasız ilk antrenmanına çıktı. Sezon başından beri krizler içinde boğuşan Kırmızı Lacivertli ekipte yönetim bu konuda nasıl bir reaksiyon gösterecek merak konusu.

 

YENİ MİY KAZANMAYI UNUTTU

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ligde çıktığı 4 maçın hepsinde mağlup olarak 17. sırada yer alıyor. 29 Eylül Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda Ankara Demirspor ile TCDD Ankara Demirspor Stadında karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertli ekip hocasız çıktığı ilk maçta kazanmak istiyor ve artık kazanmaktan başka çaresi yok.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA