CHP’lilerden AKP’li başkana saldırı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’lilerden AKP’li başkana saldırı


 

Mersin’de AKP Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın korumaları ve CHP’lilerin yumruklu saldırısına uğradı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de bu yıl birincisi düzenlenen Mut 1. Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hükümetin tarım politikasını eleştiren konuşma yaptı. Protokolde bulunan AKP Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Yavaş'ın konuşmasına müdahale etmek istedi. Bu sırada Yavaş'ın korumaları ile Çopur arasında arbede yaşandı. Arbedeye CHP'nin gençlik kolları üyesi kişiler de katıldı. Arbede sırasında yüzüne yumruk darbeleri alan Çopur, Mut Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yapılan ilk müdahalenin ardında Bakan Çopur, Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

 

AKP’DEN KINAMA

AKP Mersin İl Başkanı Adem Aldemir de, yaptığı açıklama ile partilerinin Mut İlçe Başkanı Adem Çopur'un "Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali"nde saldırıya uğradığını belirterek, olayı kınadı. Adem Aldemir, X sosyal medya hesabından Adem Çopur'un festivalde saldırıya uğramasına ilişkin açıklama yaptı.

Aldemir, "Mut Zeytin Festivalinde İlçe Başkanı'mız Sayın Adem Çopur'a yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sorumluların bir an önce adalet önünde hesap vermelerini temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA