Mersin’deki okul inşaatları masaya yatırıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’deki okul inşaatları masaya yatırıldı


 

Mersin’de ki eğitim yatırımlarını değerlendirilmesine yönelik Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü’nce, “İl İstişare Toplantısı” yapıldı.

Haber Merkezi

 

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü, Mersin’de ‘İl İstişare Toplantısı’ düzenledi. Suphi Öner Öğretmenevi'nde üç ayrı toplantı olarak gerçekleştirilen buluşmaya; Toplantıya; Ar-Gg ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş katıldı.

İlk toplantıda, bakanlık İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğünün yürüttüğü faaliyet alanlarıyla ilgili istişarelerde bulunarak genel durum değerlendirilmesi yapıldı. Yaşanan aksaklıkların yerinde tespit edilerek birlikte çözüm önerileri geliştirmek, çözümlerin takibini sağlayarak etkinliği artırmak konusunda istişarede bulunuldu. İlde yapımı devam eden okullar ve proje aşamasındaki okullar hakkında genel değerlendirmeler yapıldı. Bu toplantıya tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

İkinci toplantıda ise Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) temsilcileri ile müdürlük teknik personellerinin katılımıyla değerlendirmeler yapıldı.

Üçünü toplantıya ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş, taşımalı eğitim birimi ve bünyesinde pansiyon bulunan eğitim birimlerinin amirleri katıldı. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullara taşınması, yatılı okullardaki öğrencilerin güvenli barınma ve beslenme konularında fikir alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA