Silifke’de çöp konteynerlerı tamir edildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de çöp konteynerlerı tamir edildi


 

Silifke genelinde bulunan çöp konteynerlerinin bakım ve dezenfekte işlerini titizlikle yürüten Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentin acil ihtiyaç duyulan noktalarında yer alan eski ve yıpranmış çöp konteynerlerini de yeniliyor.

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi, bir taraftan deforme olmuş çöp konteynerlerini tamir edip yeniden hizmete sunarken diğer taraftan da konteynerlerin boya ve temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Asidik özellikteki çöp suyundan dolayı alt taban kısmı çürüyen konteynerler, belediyenin kendi teknik ekibi tarafından yapılan sac taban uygulamasıyla yeni bir görünüm kazanıyor. Böylelikle hem tasarruf sağlanıyor hem de konteynerlerin ömrü uzuyor.

Çöp konteynerlerin kullanımı konusunda vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen yetkililer, konteynerlere özellikle geri dönüşüm malzemeleri, moloz, ateş ve bahçe atığı atılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Çalışmaların kent merkezi ve kırsal mahalleler olmak üzere şehir genelinde sürdürüleceği bildirildi.

 

“ÇÖP KONTEYNERLERİMİZİ DİKKATLİ KULLANMALIYIZ”

Eskimiş ve kullanılamayacak durumda olan çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirdiklerini ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla çöp konteynerlerimizin boyaması, bakımı ve yenileme çalışmaları devam ediyor. İlk olarak tamiri mümkün olan konteynerlerimizin bakımını, belediyemiz atölyesinde teknik ekipler tarafından tamir ederek yeniden kullanıma kazandırıyoruz. Eskimiş ve kullanılamayacak durumda olan konteynerlerimizin yerine ise yenilerini yerleştiriyoruz. Bununla birlikte boyama ve dezenfekte gibi temizlik işlerini de gerçekleştiriyoruz. Halkımızın daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hedefimiz halkımıza daha temiz bir çevre sunmaktır. Vatandaşlarımızdan isteğimiz konteynerler içerisinde ateş yakmamaları, içerisine inşaat molozu, toprak ve odun gibi atıkları atmamalarıdır. Bu konuda halkımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA