Çukurova Belediyeler Birliği Mersin’de toplandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova Belediyeler Birliği Mersin’de toplandı


 

Burcu KAYA

 

Çukurova Belediyeler Birliğinin eylül ayı encümen toplantısı Mersin'in Gülnar ilçesinde yapıldı. Gülnar Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, Çukurova Belediyeler Birliği ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 2025 yılı bütçesi ile belediyelerin sorunları konusunda katılımcıların görüşleri alındı. Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, katılımcılara teşekkür ederek, “Toplantıda uzun yıllar görev yapan belediye başkanlarımızın tecrübelerinden faydalandık. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti verme noktasında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara da, “Çukurova Belediyeler Birliği Başkanımız Bilal Uludağ’ın başkanlığında Gülnar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Çukurova Belediyeler Birliği encümen toplantısına katıldık. Toplantıda alınan kararların ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nazik misafirperverliği için Gülnar Belediye Başkanımız Sn. Fatih Önge’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu da toplantıya katılarak, ev sahipliğinden dolayı Gülnar Belediye Başkanı başta olmak üzere, toplantıya katılım sağlayan ve emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini sundu. Başkan Kadıoğlu, bölgesel iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bu tür toplantıların bölge için olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını ifade etti.

Toplantının ardından Başkan Önge, belediye başkanları ve meclis üyelerine ilçenin yöresel ürünlerinden ikram etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA