Olimpik yüzücüler kente döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olimpik yüzücüler kente döndü


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de bulunan Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) yüzme sporcuları, 2024-2025 sezonu hazırlıkları için 2 haftalık Bolu kampını tamamladı.

Bolu İzzet Baysal Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ve Sporcu Eğitim Merkezi’nde yapılan hazırlık kampı verimli geçti. Kampa Mersin TOHM yüzme Baş Antrenörü Volkan Burak Tuncil ve sporcular; Eren Yarar, Emre Aktaş, Kerem İlyem, Tuncer Berk Ertürk, Mustafa Kaan Serdar, Mert Hatipoğlu, Metehan Uslu, Bartu Akın, Arel Gültekin, Uğur Canel Mut, Selçuk Berker Ertürk, Doruk Açar, Kaan Kunt, Arda Can Çiçekçi, Sarper Taze, Tunç Uçan, Nisa Gül Serdar, Nehir Güler, Duru İşcan, Ela İşcan, Asya Yiğiter, Asya Akçay, Gökçe Öztürk ve Melek Uğur katıldı.

Çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Mersin TOHM Yüzme Baş antrenörü Volkan Burak Tuncil, Mersin TOHM yüzücüleri olarak Türkiye milli takımlarına en çok sporcu veren ve en fazla Türkiye rekoru kıran merkez Mersin oldu. 2028 olimpiyatlarına sporcu göndermek için çok çalışıyoruz. Bolu da yaptığımız kampında çok verimli geçtiğini belirtmek istiyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Göksun Öz’e çok teşekkür ediyoruz. Hedef 2028 Olimpiyatlarında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA