Mersin fark yarattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin fark yarattı


 

Isparta’da düzenlenen Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Bölge Finalinde Mersin’i temsil eden kurumlardan İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı üçüncü olma başarısı gösterdi.

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca kamu çalışanlarının birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların beden ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacı ile bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Bölge 3X3 Basketbol Finali sona erdi. Final sonunda Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ikinci ve Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı üçüncü oldu.

Isparta’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Kamu Spor Oyunları Bölge 3X3 Basketbol Finali’nin ardından dereceye giren takımlar Ankara’da düzenlenecek Kamu Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA