ÇBK Mersin seriye bağladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK Mersin seriye bağladı


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında ÇBK Mersin, deplasmanda Nesibe Aydın'ı 96-56 mağlup etti.

ÇBK Mersin ligde oynadığı 2. maçını da kazanırken, Nesibe Aydın ilk karşılaşmasından mağlubiyetle sahadan ayrıldı.  ÇBK Mersin’in sezona yaptığı muhteşem başlangıç taraftarlarını da çok mutlu etti. Maçı başından sonuna kadar domine eden ÇBK Mersin ilk devreyi 47-36 önde bitirdi. Maçın sonuna kadar aynı baskıyla oyunu elinde tutan ÇBK Mersin Nesibe Aydın karşısında 96-56 kazanan taraf oldu.

ÇBK Mersin’de Regan Magarity 20 sayı, 4 asist ve yaptığı 11 ribaund ile maçın yıldızı oldu. Maçın diğer yıldızlarında Marine Fauthoux yaptığı 15 asist ile takımına büyük bir katkıda bulundu. Asist kraliçesi Marine Fauthoux yaptığı asistlerinde yanında 16 sayı atarken ve 5’de ribaund kazandı. Çukurova ekibinde takımına katkı sağlayan diğer oyunculardan Sinem Ataş 9 sayı, Rupert 20 sayı, Johannes 15 sayı, Feride Şevval Akalan, Eslem Güler, Derin Yaya 10 sayı, Şuğranur Hatice Sönmez 4 sayı, İlayda Güner 2 sayılık katkıda bulundu. ÇBK Mersin ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde aldığı 2 galibiyet ile zirveye yerleşti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA