Silifke’de kupa serüveni başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de kupa serüveni başlıyor


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden Silifke Belediyespor’un kupa serüveni başlıyor. Son olarak hafta sonu Kuşadasıspor maçında 3-1’lik farklı bir galibiyetle sahadan ayrılırken puanını 13 yaparak çıkışını sürdürdü. Silifke Belediyespor bu galibiyetle gol averajıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Silifke ekibi Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak 13 puan ile averajla da olsa haftayı birinci sırada tamamladı.

Silifke ekibinde 1 gün aranın ardından Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde kupa maçı hazırlıklarına başlandı.

 

SİLİFKEDE ZİRAAT KUPASI MESAİSİ

Lider Silifke Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Çarşamba günü saat 14/00’da Fatsa Belediyespor ile Fatsa İlçe Stadında tur için mücadele verecek. Tek maç üzerinden oynanacak maçta kazanan takım bir üst tura çıkacak.

 

“TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Kuşadasıpor karşısında alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, “Geçen hafta bu sahada Kahramanmaraşspor’u 3-1 yenmiştik, bu haftada Kuşadasıspor’u 3-1’lik skorla geçtik. Takımımız iyi yolda teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz ise, “Ligde namağlup yolumuza devam ediyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve Silifkelilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Lige namağlup olarak devam ettikleri için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktörü İlker Avcıbay, “Ligde oynadığımız 5 maçlık periyotta iyi ve güzel oyunlarla 13 puan topladık ve bu haftayı lider olarak tamamladık. Futbolcularıma her zaman ve şartta güveniyorum. Onlar verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yapıyor. Tribünlerden takımımızı destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİLİFKE, KÜTAHYA DEPLASMANINDA

Silifke Belediyespor, 6. hafta maçında Kütahya deplasmanında Belediye Kütahyaspor ile Pazar günü saat 15/30’da puan mücadelesi verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA