BAL’da Mersin heyecanı başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da Mersin heyecanı başladı


 

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) heyecan Mersin derbileriyle başladı. BAL’da Mersini temsil eden Mezitli 33 Spor rakibi Homurlu 1951 Spor yenerken Tarsus İdman Yurdu ise evinde Anamur Belediyespor’a mağlup oldu.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) heyecan başladı. Toplamda 14 takımın yarıştığı BAL’da Mersin ekiplerinden Homurlu 1951, Mezitli 33 Spor, Tarsus İdman Yurdu ve Anamur Belediyespor bu sezon TFF 3. lige çıkmak için mücadele edecekler.

 

MERSİN DERBİSİNDE KAZANAN ANAMUR

Bölgesel Amatör Liginin dişli ekiplerinden Anamur Belediyespor. Yeni sezona kazanarak başladı.  Anamur Belediyespor şampiyonluk hedefiyle yola çıktığı yeni sezonda Tarsus İdman Yurdu karşısında 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Yeni sezonda BAL’da mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu ise sezona mağlubiyet ile başladı.  Zor zamanlardan geçen Tarsus ekibi yeni yönetim ve yeni takımıyla tekrar eski günlerine dönmek için mücadele ediyor.

 

MEZİTLİ EVİNDE FARKLI KAZANDI

Bölgesel Amatör Lige bu sezon Süper Amatör’den şampiyon olarak yükselen Mezitli 33 Spor evinde Homurlu 1951 Spor karşısında 3 puanın 3 golle aldı. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynayan Mezitli ekibi oynadığı oyun ile taraftarlarını mutlu etti.

Bölgesel Amatör Liginde ilk hafta maçında sahadan mağlubiyet ile ayrılan Homurlu 1951 Spor’da moraller bozuldu. Yeni sezonda derbi galibiyeti ile başlamak istese de sahada oynadığı oyunu bunun için yeterli olmadı.

 

Bölgesel Amatör Ligi 1. Hafta sonuçlarına göre Mezitli 33 Spor 3 puan ile 3. Sırada yer alıyor. Anamur Belediyespor ise 3 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Haftayı mağlubiyetle kapatan Tarsus İdman Yurdu 11. Sırada yer alırken Homurlu 1951 Spor 13. Sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA