Tarsus’ta Sevgililer Günü coşku ile kutlandı


 

Tarsus, Sevgililer Günü’nü sevgi, müzik ve dayanışma içinde kutladı

 

Tarsus Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir etkinlikle kutladı. Yarenlik Alanı’nda gerçekleşen programda Tarsus Kent Orkestrası sevgi dolu şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Hizmet anlayışında vatandaş memnuniyetini öncelik sayan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç;" Tarsus'a aşkla bağlıyız, aşkla çalışıyoruz" dedi.

 

KARANFİLLER SEVGİNİN SEMBOLÜ OLDU

Tarsus Belediyesi, günün anlam ve önemine uygun olarak etkinliğe katılan vatandaşlara kırmızı karanfiller dağıttı. Kırmızı karanfiller, sevgiyi ve dayanışmayı simgelerken, etkinliğe katılanların yüzünde tebessüm oluşturdu. Ayrıca sıcak sahlep ikramı da yapılan etkinlikte vatandaşlar, konser boyunca şarkılara coşkuyla eşlik ederek Sevgililer Günü’nün birliktelik ruhunu doyasıya yaşadı.

 

BAŞKAN BOLTAÇ "TARSUS'A AŞKLA BAĞLIYIZ"

Vatandaşlar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a da sevgilerini iletti. Başkan Boltaç, “Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Tarsus için aşkla çalışıyoruz, Tarsus’a aşkla bağlıyız!” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA