Tarsus TSO Meclisi ‘birlikteyiz’ vurgusu yaptı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Son dönemlerde yıldızı parlayan Tarsus’ta yeniden sanayi kenti olma yolunda önemli adımlar atıldığına bir kez daha dikkat çekilen toplantıda, yeni fırsatların yaratacağı sinerjiyle bölgesel kalkınma için ‘’hep birlikteyiz’’ vurgusu yapıldı.

Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlık ettiği meclis toplantısında gündem konuları ile aylık ve dönemsel faaliyetler görüşüldü. Tarsus ve bölgedeki gelişmelerin ele alındığı toplantıda topyekün kalkınmaya işaret edilerek, bölgedeki fırsatlar gündeme getirildi. Özellikle Tarsus’un elde ettiği yeni fırsatlarla sanayi kenti olma yolunda ciddi yol kat ettiğinin vurgulandığı toplantıda bölge için hep birlikte hareket etmekte fayda olduğuna dikkat çekildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak meclisteki konuşmasında, Şubat ayı içinde yapılan faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Önümüzdeki ay yapılacak çalışmalar ve planlamalarla ilgili olarak da bilgi veren Başkan Koçak, ayrıca bölgedeki yatırım durumlarında gelinen süreçlerden bahsetti.

Daha sonra Tarsus TSO meclis üyeleri sektörleriyle ilgili serbest kürsüde söz alarak faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme gerçekleştirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA