Spa, sauna ve hamam denetiminde ceza yağdı!


 

Mersin’de polis ekiplerince spa, sauna, masaj salonu ve alkol sunumu yapan umuma açık iş yerlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı denetimlerde 2 işletmede fuhuş yaptıran 2 şüpheli tutuklandı, 7 milyon 950 bin TL de ceza kesildi.

Haber Merkezi

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, merkez ilçelerdeki spa, sauna, masaj salonu ve alkol sunumu yapan umuma açık iş yerlerinde SGK, defterdarlık ve Sağlık Müdürlüğü denetmenlerinin katılımıyla eş zamanlı uygulama yaptı. Denetimlerde 2 işletmede 5 yabancı uyruklu şahsa fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini yaptıran 4 kişi yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, 2'si ise adli kontrolle serbest kaldı. Fuhşa zorlanan 5 yabancı uyruklu kişi de işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzeri İl Göç İdaresi görevlilerine teslim edildi. Uygulama genelinde ise paydaş kurumlarla birlikte usulsüzlüklere karşı toplamda 7 milyon 950 bin TL cezai işlem uygulandığı bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA