Haber Merkezi
Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan V. Zeyit Şener, ilçede yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yenimahalle’de gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Şener, programlı bir şekilde yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.
Şener yaptığı denetim sırasında yaptığı açıklamada; "İlçemizin her köşesinde yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu hafta yaptığımız çalışmalar kapsamında Yenimahalle’de 5323. Sokak’ta asfalt kaplama yapıyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz, bu sokakta vatandaşlardan yolun bozulması nedeniyle yoğun şikayet alıyordu. Çalışmalarımız, vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerine göre şekilleniyor. Amacımız, Akdeniz’in daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline gelmesini sağlamaktır. Devletimizin ve belediyemizin imkânlarını halkımıza sunuyoruz." dedi.
“ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK”
Asfalt plentini tekrar faaliyete geçirmek üzere çalışma başlattıklarını söyleyen Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan V. Zeyit Şener, asfalt plentini tekrar faaliyete geçirmeleri sonrası ilçede asfaltsız bir sokak ve bozuk bir yol bırakmayacaklarını belirtti.
Denetimler sırasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Şener, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü noktasında Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçede yol yapım ve bakım çalışmalarını planlanan program doğrultusunda sürdürmeye devam edeceği ifade edildi.