Özel sporculardan teniste büyük başarı


 

Haber Merkezi

 

Muğla'nın Dalaman ilçesinde 12-13 Mart tarihleri arasında düzenlenen "Özel Sporcular Türkiye Tenis Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri”ne Mersin’den katılım özel sporcular, gururumuz oldu. Turnuvada; Mehmet Ali Kahraman (Down sendromlu erkekler kategorisinde) birinci, Onur Korkmaz (Down sendromlu erkekler kategorisinde) ikinci ve Adem Samursak (Mental erkekler kategorisinde) birinci olma başarısı gösterdi.

Özel sporcular Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz’ü makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Dereceye giren sporcular ve antrenörleri Hülya Önem ve kulüp başkanı Neslihan Ünal'ı tebrik eden Müdür Öz, Mayıs ayında Muğla'da yapılacak olan milli takım kampına ardından 29 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak olan "Özel Sporcular Tenis Avrupa Şampiyonası'nda" ülkemizi ve kenti temsil etme hakkı elde eden Mehmet Ali Kahraman'a başarı dileklerinde bulundu.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA