Polis Haftası için coşkulu kutlama


 

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası vesilesiyle Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde coşkulu bir kutlama programı düzenlendi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Mersin’de, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlene nresmi törenin yanı sıra Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde coşkulu bir kutlama programına imza atıldı. Vali Atilla Toros ile AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ve il protokolü ve emniyet mensuplarının katıldığı programa merkezde eğitim gören öğrencilerin ailelerinin de ilgisi yoğun oldu.

 

“EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARIMIZA GÖREVLERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR TEMENNİ EDİYORUM”

Vali Toros törende yaptığı konuşmada, “Milletimizin huzur ve güvenliği için yüksek vazife şuuruyla görev yapan, vicdanın ve adaletin temsilcisi tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, Polis Haftalarını en içten dileklerimle kutluyorum.

 Kahraman Şehit Polislerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Vatanımızın her karışında fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.

Vali Atilla Toros ayrıca, polis telsizinden görevi başında olan bütün Mersin Emniyet Teşkilatına hitap etti.  Program pasta kesimi ve havai fişek gösterisi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA