Vergi ödemelerinde son gün 2 Haziran


 

2025 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam vergilerinin ilk taksit ödemeleri, 2 Haziran Pazartesi günü sona eriyor. Mersin’de Toroslar Belediyesinin vezneleri, bu hafta ve gelecek hafta sonu da vatandaşlara hizmet verecek.

Haber Merkezi

 

2025 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam vergilerinin ilk taksit ödemeleri, 2 Haziran Pazartesi günü sona eriyor. Mersin’de Toroslar Belediyesinin vezneleri, bu hafta ve gelecek hafta sonu da vatandaşlara hizmet verecek.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamada vatandaşların gecikme zammına maruz kalmamaları ve mağdur olmamaları için ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda çağrıda bulunuldu.

Mükellefler, vergi ödemelerini saat 08.00-17.00 arasında belediye hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecekleri bildirildi.

Hafta içi ödeme imkânı bulamayan vatandaşların 24-25 Mayıs ve 31 Mayıs ve 1 Haziran’da hafta sonu da ödemelerini yapabilmeleri için ana hizmet binasındaki veznelerin açık olacağı duyuruldu.

Aynı zamanda ödemelerin, e-belediye sisteminde belirtilen belediyenin Posta Çeki Hesap Numarasına veya IBAN hesabına da yatırılabileceği duyuruldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA