‘Spor Bağımlılıklardan Korur’ etkinliği Mersin’de gerçekleştirildi


 

Haber Merkezi

 

Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yeşilay iş birliğinde 26 Haziran’da Mersin’de farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay Mersin Şube Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz'de katılarak gençlerle bir araya geldi. İl Müdürü Öz, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmadaki önemine dikkat çekerek, bağımlılıklarla mücadelede sporun rolünün altını çizdi.

Etkinlik kapsamında gençlerin katılımıyla basketbol, bilek güreşi, satranç, masa tenisi, golf ve langırt branşlarında çeşitli sportif aktiviteler gerçekleştirildi.

Ayrıca etkinlik alanında kurulan Yeşilay Tanıtım Standı ve Narkotik Şube Müdürlüğü Standı ile katılımcılara bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Sporun birleştirici ve dönüştürücü gücünü vurgulamak, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını yaygınlaştırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, gençler hem eğlendi hem bilinçlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA