İLK HAFTA HEYECAN DOLU GEÇTİ
Ayvagediği turnuvasında ilk hafta C ve D grubu maçlarının da oynaması ile son buldu.
C Grubunda oynanan maçlarda Yanpar rakibi Güzelyayla karşısında zorlu maçta 1-0 kazanan taraf oldu. Civanyayla ise kıyasıya geçen mücadele sonunda rakibi Arpaç Sakarlar karşısında 2-1 kazanan taraf oldu. D grubunda ise Yeşilova rakibi Burhan karşısında 2-1 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı. D grubunun son maçında ise Değirmendere rakibi Çopurlu karşısında 2-1 kazanan taraf oldu.
FINDIKPINARINDA REKABET BÜYÜK
Fındıkpınarında C ve D grubu maçlarında yaşanan rekabet futbolseverlere muhteşem anlar yaşattı.
C grubunda mücadele eden Çavak Spor zorlu maçta rakibi Kaleköy Spor karşısında 3-0 kazandı. Grubun diğer maçında ise Bozön Spor rakibi Gökçebelen Spor ile 0-0 berabere kaldı.
D grubunda ise Çiftlikköy Spor rakibi Emirler Spor karşısında 3-1 kazanan taraf oldu. Haftanın son maçında ise Kocavilayet Spor rakibi Apsun Spor karşısında 3-0 gibi rahat bir skorla kazanmayı başardı.