‘Tarsus’un sesi Ankara’da duyuldu’


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in daveti üzerine Ankara’ya giderek parti grubunun haftalık toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından Genel Başkan Özel ile bir araya gelen Başkan Boltaç, Tarsus’a dair güncel konular ve kentin geleceğini ilgilendiren başlıklarda fikir alışverişinde bulundu.

Belediye meclis toplantısının olduğu güne denk gelmesine rağmen Ankara’ya hareket eden Başkan Boltaç’ın ziyareti, kent kamuoyunda da dikkatle takip edildi. Görüşmede ele alınan konularla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, edinilen bilgilere göre görüşmenin hem Tarsus’un öncelikli projelerini hem de kent ile Ankara arasındaki iş birliğini kapsayan bir çerçevede gerçekleştiği ifade edildi.

Başkan Boltaç, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, “Tarsus’un hak ettiği değeri görmesi için her platformda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün burada, kentimizin sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak ve ihtiyaçlarını doğrudan aktarmak adına önemli bir temas gerçekleştirdik. Tarsus’un geleceğine yön verecek her adımı, şeffaflık ve iş birliği içinde atacağız.” dedi.

Başkan Boltaç’ın Ankara temaslarının, Tarsus’un önümüzdeki dönemde daha etkin bir şekilde temsil edilmesi ve kente yönelik projelerin hız kazanması açısından önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA