13 yaşındaki çocuk av tüfeği ile şakalaşırken başından ağır yaralandı


 

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde 13 yaşındaki çocuk, arkadaşı ile av tüfeğiyle şakalaşırken kafasından vurularak ağır yaralandı.

Olay, Tarsus'a bağlı Körmenlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 13 yaşındaki M.A.B. elindeki av tüfeği ile aynı yaştaki arkadaşı C.C.S. ile şakalaştığı sırada tüfek aniden ateş aldı. Bu sırada av tüfeğinden çıkan saçma C.C.S.'nin kafasına isabet etti. Ağır yaralanan küçük çocuk, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. C.C.S'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA