ŞEHİT ATEŞİ MERSİN’E DÜŞTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT ATEŞİ MERSİN’E DÜŞTÜ


 

İstanbul’da gece yılbaşı kutlamasının yapıldığı bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. 21 yaşındaki polis memuru bugün toprağa verilecek.

İstanbul’da 39 kişinin yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında Mersinli genç polis memuru Burak Yıldız da şehit oldu. Yaklaşık iki yıllık polis memuru olan Yıldız’ın Mersin’de yaşayan ailesine acı haber sabah saatlerinde yetkililer tarafından ulaştırıldı. Şehidin merkez Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Evleri’nde oturan ailesi haberle yıkıldı. Babası Mustafa Yıldız'ı birkaç yıl önce kanserden kaybeden Burak Yıldız’ın şehit olduğu haberi annesi Aslı Yıldız’a iletildi. Şehidin babasının terör örgütü yandaşlarının sık sık korsan gösteriler düzenlediği Kurdali Mahallesi'ndeki kendilerine ait evlerinden yıllar önce çocuklarını korumak ve onlara iyi bir eğitim imkanı sağlamak için Korukent Mahallesi'ne taşındığı öğrenildi.

Yıldız ailesinin biri kız üç çocuğundan biri olan Burak Yıldız’ın ağabeyi Murat Yıldız’ın da yine İstanbul’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu öğrenilirken, iki kardeşin de henüz iki yıllık polis oldukları belirtildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana dev bir Türk bayrağı asıldı. 
21 yaşındaki Şehit Burak Yıldız’ın naaşının bugün öğle namazını müteakip Muğdat Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Mersin Şehitliğinde toprağa verileceği bildirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA