CUMHURİYET TAKIMI TİY 94 YIL SONRA MARKA OLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CUMHURİYET TAKIMI TİY 94 YIL SONRA MARKA OLUYOR


 

Cumhuriyet döneminin ilk takımlarından olan Tarsus İdmanyurdu (TİY), 94 yıl sonra marka olarak kulübün üzerine tescil ediliyor.

Mehmet Nabi Batuk

TİY Başkanı Önder Ege; “En büyük hayalim” dediği marka projesinde sona gelindiğini açıkladı. Yasal başvuru sürecinin Mart, sonunda biteceğini söyleyen Ege, “Süreç halen askıdadır. Markamızın 31 Mart 2017 itibari ile askı süreci bitecek ve Tarsus İdmanyurdu markası artık Tarsus İdmanyurdun’a tescillenmiş olacak” dedi. TİY Store Projelerini önümüzdeki sezon tamamlayabileceklerini ifade eden Ege, “Nisan sonunda ligler bittiğine göre biz hedefimiz olan TİY Store projesini önümüzdeki yıl yapmak zorunda kalacağız. Çünkü markanın tescil süresini beklemek zorundayız. Bu markayı tescil ettirmeden biz hiçbir ürünümüzü kullanamayız değerlendiremeyiz. Umarız diğer yıl kulübümüz kendi Store’sine kavuşacaktır. Benimde en büyük hayallerimden bir tanesidir. Armalı giyim ürünlerinin olması çok güzel bir şey olacaktır. Tarsus İdmanyurdu camiası ve taraftarları da bunu fazlasıyla hak etmektedir” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA