KİM NASIL OYNADI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİM NASIL OYNADI?


 

Sivasspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyet ile kötü atmosferi dağıtan Kırmızı Lacivertlilerde bazı oyuncuların performansı dikkat çekti.

ALİ ŞANLI

Mihaylov- Sezon başından beri yediği hatalı gollerle saç baş yolduran Bulgar kaleci, Sivas maçında gol yemese de kalede pek güven vermedi.
Mitroviç- Defansın bel kemiği,takımın her şeyi. Onun olmadığı maçta Mersin İdman Yurdu’nun puan alması çok zor. Maçın iyi isimlerindendi.
Gökhan- Genç oyuncu hırslı ve mücadeleci yönünü hemen hemen her maçta gösteriyor. Ancak topu oyuna sokmada ,yer tutmada acemice davranması takımını zor duruma sokuyor. Eksiklerini giderir sade oynarsa iş yapar.
Abdulkadir- Bu maçta daha önceki maçlara nazaran iyiydi. Topu olumlu kullandı, kademe hatası yapmadı, rakibini kaçırmadı. Çizgisini bozmaz ise Mersin İdman Yurdu’nun sağ beke ihtiyacı olmaz.
Enes- Uzun süredir sakat olan yavaş yavaş hazırlanarak güçlenerek gelen yetenekli oyuncu uzun bir aradan sonra çıktığı maçta takımın iyi isimlerindendi. Güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile maça damga vurdu.
Emrah- Genç oyuncu maçlarda çok koşmasına rağmen aldığı topları iyi kullanamayan, yer tutamayan, maça dalan oyuncunun bu hali ile direk oynama şansı çok az.
Güven Varol- Tecrübeli oyuncu kısıtlı olan teknik kapasitesini çok koşarak kapatmaya çalışıyor. Zaman zaman iyi işler yapan Güven, takımda ağabeylik yaparak bu aralar katkı yapıyor.
Pedriel- Sezon başındaki o istekli Pedriel gitmiş, yerine sahada amaçsızca dolaşan bir oyuncu gelmiş gibi bir durum oluştu. Koşmayan, mücadele etmeyen, güçsüz bir görüntü çizen tecrübeli oyuncu umarız biran önce toparlanır.
Sinan Kaloğlu- Uzun süre yedek oturması Sinan’ı geriye götürmüş. Top tutmakta zorlanan, çok ağırlaşan deneyimli oyuncu kendisine verilen şansı iyi kullanamadı.
Tolga- Yetenekli oyuncu maçın tek golünü atarak takımının umutlarını artırdı. Attığı golün yanı sıra sergilediği futbol ile dikkatleri çeken Tolga maçın yıldız ismiydi.
Tita- İlerlemiş yaşına rağmen sahanın en etkili oyuncusu oldu. Defansın arkasına attığı toplarla,maçın temposunu ayarlaması ile liderlik yönünü de sergileyen Tita, maçın en iyi ismi olarak öne çıktı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA