FATURA FUTBOLCULARA KESİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FATURA FUTBOLCULARA KESİLDİ!


 

İkinci yarıya kötü başlayan arka arkaya aldıkları mağlubiyetler ile zirve yarışından uzaklaşan Tarsus İdman Yurdu’nda hesap 3 oyuncuya kesildi.

ALİ ŞANLI

3. Lig 3. Grup mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda iki oyuncuyla yollar ayrıldı. Kulüpten alınan bilgiye göre Samet Taş ve Ahmet Bugrahan Tuncay’ın sözleşmesi, karşılıklı anlaşma ile feshedildi. Kulüp sosyal medya hesabından kısa açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı her iki oyuncuya da teşekkürlerini iletti.
Bu arada sezon başında Tarsus İdman Yurdu’nun başına getirilen Teknik Direktör Ergün Aytekin ile yönetim arasında iplerin gerildiği öğrenildi. Ligin ilk yarısında takımın başarılı bir grafik çizmesine rağmen, özellikle ara transfer döneminin iyi şekilde değerlendirilememesi ve son oynanan üç maçtan da mağlubiyet alınması, Tarsus İdman Yurdu yönetiminde iyiden iyiye “hocayla yolların ayrılması” düşüncesini ön plana çıkardı. Ligin ikinci yarısına sahasında 3-2’lik Diyarbekir mağlubiyetiyle başlayan Tarsus İdman Yurdu, ardından Elaziz deplasmanında 5-2 yenilmiş ve son olarak Pazar günü İstanbul’da Bayrampaşa’ya 3-0 mağlup olmuştu. Son oynadığı 3 maçta kalesinde 11 gol gören Tarsus İdman Yurdu’nda, acil önlem alınmaz ise kötü gidişin devam etmesi kaçınılmaz olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA