DESTEK OLACAĞINA PARA İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DESTEK OLACAĞINA PARA İSTİYOR!


 

Yenişehir Belediyesi’nden garip uygulama!

Yenişehir Belediyesi’nin, amatör spora destek olması gerekirken, kullandırdığı tesislerden ücret talep etmesi tepki topluyor. 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenişehirspor Kulübü Başkanı Serhat Yıldırım, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediyelerin amatör spora destek olması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Mersin'de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediye amatör spor kulüplerine destek oluyor. Ancak adımız Yenişehirspor olmasına rağmen Yenişehir Belediyesi bize hiçbir zaman destek olmuyor. Tabi biz Yenişehir Belediyesi'nden gelecek yardıma da muhtaç değiliz. Ancak Yenişehir Belediyesi destek olmadığı gibi ilçeye yaptırdığı suni çim sahalarda idman yapmamız için bizden para alıyor. Haftalık 250 liraya yakın sahalara para veriyoruz. Bu resmen amatör spora vurulan bir neşterdir. Zaten amatör spor kulüpleri zor şartlarda varlıklarını sürdürüyor. Birde bazı belediyelerin bunu yapması resmen amatör spor kulüplerini bitirmek anlamına geliyor. Eğer bir yerde spor yoksa çocuklar boş gezer, ayakları pisliğe takılır. Biz çocuklarımız boş gezmesin, pis işlere bulaşmasın, spor yapsın diye takımımızı zorluklar içinde ayakta tutmaya çalışıyoruz. O yüzden özellikle belediyeler bizi zor durumda bırakmamalı" diye konuştu. 
Öte yandan geçen yıl çıktıkları, 14 takımın kıyasıya mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de 6. sırada yer aldıklarını da anımsatan Yıldırım, kalan 7 maçı da kazanarak, play-off oynamak istediklerini söyledi. Başkan Serhat Yıldırım, “Şu anda play-off içindeyiz. Ligde 7 maçımızı kaldı. Biz bu maçları kazanıp, play-off maçlarında daha üst sıralarda yer alarak başlamak istiyoruz. Çünkü oyuncularımız gerçekten daha iyi yerde olmayı hak ediyorlar” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA