MHP’li muhaliflerin konferansında gerginlik | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li muhaliflerin konferansında gerginlik


 

Mersin’de referandum çalışmaları yürüten Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’nun katıldığı toplantıyı engellemeye gelen 150 kişilik guruba polis ekipleri müdahale etti.

Mersin'in Mezgitli ilçesinde referandum çalışmalarını yürüten Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun katıldığı toplantıyı engellemeye gelen 150 kişilik guruba alanda önceden güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Kendilerini ülkücü olarak tanıtan ve konferansa girmek isteyen gurup nedeniyle gergin anlar yaşandı. Polis ekiplerinin kendilerine müdahale edileceği yönündeki anonslarının ardından yaklaşık 20 dakika süreyle salona girmeye çalışan gurup alandan ayrıldı.

Öte yandan MHP Disiplin Kurulu, referandumda 'hayır' oyu vereceğini açıklayan ve kurula sevkedilen isimlerden Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok'un oybirliğiyle ihracına karar verdi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA