Tarsus Gazi oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Gazi oldu


 

3. Lig 3. Grubun 33. haftasında sahasında oynadığı maçta Orhangazispor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibine 3-1 mağlup oldu.

Grubunda play-off hesapları yapan Tarsus, aldığı bu mağlubiyet ve oynadığı futbolla, “sezonu tamamlamış!” görüntüsü çizdi. Play-Off kalma şansını yitiren Tarsus İdman Yurdu Ligin son maçında Orduspor’a konuk olacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI…

Güneşli fakat oldukça rüzgarlı bir havada oynanan maçın ilk tehlikeli atağı 9. dakikada yaşandı. Gelişen Tarsus atağında Orhangazi ceza sahası önünde topla buluşan Kubilay’ın sert vuruşu yan direğe çarparak oyun alanına döndü.

10. dakikada ise Orhangazispor’un ilk golü geldi. Murat’ın sağ kanattan ortasında Tarsus ceza sahası içerisinde topla buluşan Ercan Karaca, topu ağlarla buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

 11. dakikada fark ikiye çıktı. Bu kez Ömer’in Tarsus ceza sahasına yaptığı ortada yine sahneye çıkan Ercan Karaca, hem kendisinin, hem de takımının ikinci golünü Tarsus filelerine yolladı… 0-2

 Yediği iki golden sonra toparlanmaya çalışan ev sahibi Tarsus, rakip kalede etkili olmaya çalışsa da net gol pozisyonu bulmakta güçlük çekti. Defansında inanılmaz hatalar yapan Tarsus, 42. dakikada kalesinde 3. golü gördü.

 Bu dakikada günün başarılı ismi Ömer, sağ çaprazdan topa sert vurdu. Tarsus kalecisi Yaşar’dan dönen ve boşta kalan topu iyi takip eden Salih, Orhangazispor’un 3. golünü kaydetti… 0-3

İlk yarı konuk ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 Tarsus, karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başladı. Farkı azaltmak için sayısız fırsat bulan ev sahibi ekip 76. dakikada net bir pozisyondan faydalanamadı. Bu dakikada rakip ceza sahası içerisinde topla buluşan Muzaffer’in aşırtma vuruşu, üst direkten saha içerisine döndü.

 90+3’de ani gelişen Tarsus atağında Gökhan Çırak attığı golle durumu 3-1 yaptı.

 Maç Orhangazispor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA