BAL’lı derbi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’lı derbi!


 

Kazanan takım Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı 2016-2017 sezonunun son derbi maçı Meskispor ve Anamur Belediyespor arasında Mersin Stadyumu’nda oynanacak!

ALİ ŞANLI

Mersin hafta sonu önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Mersin’i Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek üçüncü takım pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma ile belli olacak.

Bu sezon hatırı sayılır bir bütçe ile Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden ancak istenileni veremeyen Meskispor ile Süper Amatör Lig’de gösterdiği performansla BAL ligi için Play-Off oymaya hak kazanan Anamur Belediyespor karşı karşıya gelecek. Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 

MUT ÇIKTI TOROSLAR DÜŞTÜ

Mersin’i 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden 3 temsilcimizden Toroslar Belediyespor ligden düşen ilk ekip oldu. Süper Amatör Lig’de grubunu şampiyon olarak bitiren Mut İdman Yurdu ise Toroslar Belediyespor’un yerine Bölgesel Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı. Lig’de Mersin’i Medcem Silifke Belediyespor ve Mut İdman Yurdu ile birlikte temsil edecek üçüncü takım ise hafta sonu oynanacak karşılaşmada belli olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA