Para değil azim kazandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Para değil azim kazandı!


 

Anamur Belediyespor, büyük bütçelerle kurulan Meskispor’u tarafsız sahada yenerek, Bölgesel Amatör Lig’e çıkma başarısı elde etti.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Ligi’ni birinci bitiren ve Play-Off’larda Silifke’nin ardından ikinci olan Anamur, büyük bütçeli Meskispor’u devirerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) adını yazdırdı. Öte yandan 2008 yılında kurulan ve aralıksız BAL’da mücadele Meskispor ise ilk defa küme düştü.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Meskispor karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Meskispor ilk 45 dakika girmiş olduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz geçti. İlk yarının son dakikalarında gördüğü kırmızı kart ile işini zora sokan Meskispor soyunma odasına beklemediği bir durumla gitti.

İkinci yarı 1 kişinin eksikliği yüzünden istediği oyun planını sahaya yansıtamayan Meskispor sahasında beklemeyi tercih ettiği sırada 2. kırmızı kartı gördü. Bu önemli karşılaşmada Meskispor sahada 9 kişi kalırken Anamur Belediyespor, güçlü rakibi karşında fazla kişiyle oynamanın avantajını kullanamadı.

Maç 90 dakika içinde karşılıklı atılan 1’er golle biterken, karşılaşma uzatmalara gitti. Ancak bu bölümde de sonuç değişmedi.

Seri penaltı atışlarının ardından atışları daha iyi olan ve daha iyi kaleciye sahip olan Anamur Belediyespor 5-3 gibi net bir skorla BAL’a çıkan 2. Takım oldu. Daha önce Mut İdman Yurdu Bölgesel Amatör Lige çıkmıştı.

Anamur ve Mut BAL Ligi’ne çıkan ilçe takımları olurken Mersin merkezden BAL’da mücadele eden takım kalmadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA