Bir darbe de CEO’dan! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir darbe de CEO’dan!


 

Küme düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu’nun bu zor günlerinde kurtarıcı olarak göreve gelen Ali Tekin’in kulübe CEO olarak getirdiği Haluk Kulaçoğlu, alacaklarından dolayı kulübü icraya verdi!

ALİ ŞANLI

Sportif ve ekonomik olarak dibe vuran Mersin İdman Yurdu’nda skandallar bitmek bilmiyor. Takımın zor günlerinde kentin birmiktelik ve dayanışma sağlaması beklenirken, kulüpten ayacağı olanlar küme düşmenin garantileşmesi ile alacakları için bir bir harekete geçiyor. Mersin İdman Yurdu’nda Ali Tekin döneminde göreve gelen CEO Haluk Kulaçoğlu kulübü icraya veren spor adamları arasındaki yerini aldı. Kulaçoğlu’nun 2 yıllık sözleşmesinden doğan alacaklarına dair kulübe icra takibi başlattığı öğrenildi. Kulaçoğlu sözleşmesinden doğan 400 bin TL alacağı olduğunu ve bununla ilgili yasal işlem başlattığını onayladı. Kulaçoğlu, Ali Tekin döneminde göreve başladığını ifade ederek, “O süreçten sonra kulüple ilgili sözleşmemden doğan maaşımın büyük bir kısmını alamadım. Ama bu durumu dert etmedim. Tekin görevi bıraktıktan sonra da ben görevime devam ettim. Sözleşmem gereği yasal haklarımı devreye soktum” dedi

BORÇ 800 BİN TL

MİY Kulüp Başkanı Mahmut Karak ise CEO Haluk Kulaçoğlu’nun Ali Tekin görevi bıraktıktan sonra yasal işlem başlattığını ve bunu yakın bir zamanda öğrendiklerini söyledi. Karak, “Ali Tekin döneminden sonra Haluk Kulaçoğlu ile şartlarımızı yeniden gözden geçirdik ve kendisine yeni bir teklif sunduk. Kendisi Ali Tekin’in görevi bırakmasının ardından yasal işlem başlatmış. Transfer tahtasının açılmamasından sonra bu işler gerçekleşmiş. Spor Toto’dan gelecek gelire haciz koyulduğunu öğrendik. Bu da faizleriyle birlikte 800 bin TL civarında” dedi.

Bilindiği gibi Ali Tekin döneminde CEO olarak göreve gelen Haluk Kulaçoğlu, Mahmut Karak döneminde de görevine devam ediyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA