Küçük sporcuların büyük başarısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Küçük sporcuların büyük başarısı


 

Akdeniz Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, küçük kızlar ve genç kızlar kategorilerinde İl 3’üncüsü oldu.

Futboldan uzakdoğu sporlarına, voleyboldan satranca kadar farklı branşlarda binlerce sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde de başarıdan başarıya koşuyor. Akdeniz Belediyespor voleybol şubesi, İl genelinde düzenlenen küçük kızlar ve genç kızlar voleybol liginde,  İl 3'üncüsu olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Başarılı olan sporculara,1000 kişilik  Toroslar voleybol sahasında düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, antrenörler , başarı gösteren sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Akdeniz Belediyesi Voleybol Takımları Antrenörü Talip Duman törende yaptığı konuşmada; “Akdeniz Belediyesine spora verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Sezon başından beri Akdeniz Belediyesi bizden yardım ve desteğini esirgemedi. Bu ilgi ve destek voleybolcularımı başarılı olmaya şartlandırdı. Ben antrenör olarak voleybol branşının sevilmesini ve gelişmesini sağlamak için özveri ve inançla çalışıyorum. Voleybolda Mersin 3'üncüsü olduk. İleride Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

“Gençler okumalı, düşünmeli ve de spor yapmalı”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA