Model uçak tutkunları ‘hava şehitleri’ için buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Model uçak tutkunları ‘hava şehitleri’ için buluştu


 

Toroslar Belediyesi’nin 6’ıncısını gerçekleştirdiği ‘Mersin Bölgesel Radyo Kontrollü Model Uçak Gösterisi’, model uçak tutkunlarını bir araya getirdi. Bu yıl Hava Şehitleri anısına düzenlenen etkinlikte model uçak ve helikopterlerin gösteri uçuşları nefes kesti.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ve Mersin Model Uçak Grubu’nun (MerMug) işbirliğinde gerçekleştirilen ve Toroslar Belediyesi’nin Mersin Üniversitesi’ne tahsis ettiği Korukent Mahallesi’ndeki 17 dönümlük model uçak pistinde yapılan etkinlik yoğun ilgi gördü.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe;  Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Taşkın, Mersin Üniversitesi öğretim görevlileri ve model uçak tutkunları katıldı.

Konuşmaların ardından gösterilere geçildi. 15 Mayıs Hava Şehitleri Anma günü anısına yapılan saygı uçuşu ile başlayan gösterilerde birbirinden farklı model uçaklar Toroslar’ın semalarını süsledi. Belediye Başkanı Hamit Tuna da model uçak tutkunlarından uçuşlarla ile ilgili teknik bilgiler alarak, model uçak çeşitlerinden drone uçurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA