Efsane döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Efsane döndü


 

Mersin’de amatör futbolun lokomotif takımı olan, 50 yılı aşkın geçmişe sahip İçelspor, 10 yıllık sessizliğini bozarak Mersin Süper Amatör Ligi’ne yükseldi. 10 yıldır 2. Amatör ve 1. Amatör Lig’lerde kötü geçen sezonların ardından çok iyi geçirdikleri lig maratonunda mutlu sona ulaşan İçelspor, Süper

Reşadiyespor’u 2-1 yenerek bir üst lige çıkan İçelspor, Mustafa Demirtaş ve Hasan’ın golleriyle galibiyete ulaştı. Ligde 17 puan toplayan İçelspor,  Reşadiyespor ve Tarsus Kanalspor’dan sonra lige çıkan 3. Takım oldu.

İçelspor’un Kulüp Başkanı Necmettin Dursun, başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere kendilerine destek veren yönetici ve taraftarlarına teşekkür etti. Dursun, “Bizim için zorlu bir yolculuktu. Normal sezonda müthiş bir performans sergiledik. Play ofların ilk devresinde istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve talihsiz maçlar yaşadık. Ama ikinci yarıda ise hedefe kitlendik ve son maçta galip gelerek süper amatör lige çıktık. Bölgesel Amatör Lig hedefimize uygun bir kadro kurmak için çalışmalara bugünden itibaren başlıyoruz.   Kentin sportif hafızasında önemli bir yeri olan ve Türk futboluna değerler kazandıran İçelspor’u yeniden şaha kaldıracağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA