Bu bataklık zor kurur! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu bataklık zor kurur!


 

Mersin İdman Yurdu’nun itildiği bataklıktan çıkabilmesi her geçen gün zorlaşıyor! Maddi sıkıntı çeken kulüp son olarak 3 futbolcu tarafından alacaklarına karşılık federasyona verildi! Kulüp çalışanlarına maaşların ödenmemesi ise toplu istifayı gündeme getirdi.

ALİ ŞANLI

Yıllardır özellikle futbolcular, profesyonel yöneticiler ve kulüp çalışanlarına ve diğer borçlulara yönelik ödemelerin düzensizliği Mersin İdman Yurdu’nu parasal çıkmaza sokarak kulübün düşmesinde en büyük etken olurken, bu bataklığın kuruması de her geçen gün zorlaşıyor. 

Bugün borçlarının toplamı 100 milyon TL’yi geçen ve bu borçlar nedeniyle 3 yıldır transfer tahtasını açamadığı için sonunda küme düşen Kırmızı Lacivertli Kulüp’te, kriz üstüne kriz yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak futbolcular Gökhan Akkan, Mehmet Enes Sığırcı ve Tolga Şahin kulübü alacaklarına karşılık federasyona verdiler. Futbolculara 3 Haziran tarihine kadar ödemeleri yapılmaz ise boşa düşecekler. Diğer topçular ise kendilerine kulüp aramaya başladılar.

TOPLU İSTİFA OLABİLİR!

Öte yandan personele yaklaşık 5 aydır maaş ödenmemesi kulübü kapanma noktasına getirdi.  Kulüp çalışanlarının toplu şekilde istifa edeceği iddia edildi.

Yaşanan bu gelişme üzerine yönetimin toplanarak Haziran ayının 5’i ne kadar ödeme sözü verdiği gelen bilgiler arasında. Kulüp çalışanların ise ayın 5’i ne kadar bekleyeceği ödeme yapılmaması durumunda toplu olarak istifa edeceği konuşuluyor. Kulüp için bu gelişmeler yaşanırken yönetimin  sezon planlaması,transfer tahtasının açılıp açılmayacağı,Kongrenin olup olmayacağı ve bu sezon hedefleri ile ilgili açıklama yapmaması taraftarını tedirgin ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA