BAL’da değişim rüzgarları esiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da değişim rüzgarları esiyor!


 

Mut İdmanyurdu ve Toroslar Belediyespor’un teknik ekibi değişirken, Meskispor’de bu yönde bir gelişme olacağının sinyalini verdi.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin takımları; Mut İdmanyurdu, Toroslar Belediyespor ve Meskispor’da değişim rüzgarları esiyor. İki takım teknik ekibinde değişikliklere giderken, bir diğer takımda daha benzeri bir durum yaşanması bekleniyor. 

MUT İDMAN YURDU’NDA NELER OLUYOR?

Tarihinde ilk defa BAL’a çıkan Mut İdman Yurdu’nda ilginç bir gelişme yaşandı. Takımı Süper Amatör Lig’den BAL’a çıkaran teknik Direktör Gürsoy Turan görevinden istifa etti. Yine tarihinde ilk defa ‘Süper Amatöre’ yükselmede de büyük rol oynayan Antrenör Onur Çalıkuşu ile sezona başlayan takımda, sezon ortasında Çalıkuşu’nun görevine son verilerek Gürsoy Turan ile yola devam edilmişti. Gürsoy Hoca ile çıkılan Play-Off maçları sonucunda takım, 1. olarak BAL’a çıkarma başarısı göstermişti. Mut İdman Yurdu ile bağını koparan Gürsoy Turan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Gürsoy Turan’ın açıklaması şöyle: "Görev yaptığım süre içerisinde sportif anlamda zor günlerden geçerek şampiyonluğa ulaştığımız Mut İdmanyurdu Belediyespor’dan kimseye kırgın olmadan veda ediyorum. Umarım bundan sonra Mut İdmanyurdu Belediyespor Bal Ligi’nde emin adımlarla ilerler. Mut İdmanyurdu Belediyespor’da bulunduğum süre içerisinde beni bu göreve getiren, bu takımın bir parçası olmamı sağlayan, son dakikaya kadar desteklerini esirgemeyen Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Kulüp Başkanımız Yusuf Uzun ve yönetimine, tüm Mutlulara ve taraftarlara çok teşekkür ederim. Mut İdmanyurdu Belediyespor’a bundan sonraki dönemlerde sonsuz başarılar dilerim."

TOROSLAR DA ‘DEĞİŞİM’ DEDİ

BAL da küçük bütçe ile iyi takım kuran, iyi futbol oynatmasına rağmen bitime 8 hafta kala Toroslar Belediyespor’daki görevinden istifa eden Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Atay ise tekrar takımın başına döndü. Atay, ligin bitimine 8 hafta kala istifa etmiş, tecrübeli hoca Hasan Çadırcı ile yola devam edilmiş ancak takım küme düşmekten kurtulamamıştı. Tekrar Süper Amatör Ligine dönen Toroslar Belediyespor ilk göz ağrısı Bulgar Mehmet ile anlaşarak tekrar Bölgesel Amatör Ligine çıkma mücadelesi verecek. Mehmet Hocanın yardımcılığını ise Aziz Filiz yapacak.

MESKİ SESSİZ

Bölgesel Amatör Ligi’ne şampiyonluk parolası ile başlayan, sezona Yusuf Nevruz ile giren ama sezon içinde yol ayrımına gidilerek Nasır Belci ile anlaşan Meskispor Küme düşerek yankı uyandırmıştı. Yıllarca aralıksız olarak BAL’da oynayan Meskispor’un Süper Amatör Ligi’ne dönüşü de büyük ses getirdi. Süper Amatör Ligde nasıl bir kadro kurulacağı, kulübün ve takımın başında kimin olacağı hala belirsizliğini koruyor. Yakın zamanda kongreye gidilmesi beklenirken, kulislerde, takım içinde ve yönetimde büyük değişimin olacağı da konuşuluyor.

TRANSFER DÖNEMİ BEKLENİYOR

Bölgesel Amatör Ligin diğer 2 takımı Anamur Belediyespor ve Silifke Belediyespor, transfer dönemini bekliyor. Kadrolarını büyük ölçüde koruyan, sezonda fazla transfer yapmak istemeyen BAL temsilcileri, yapacakları nokta transferlerle yollarına devam etmeyi planlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA