Milli okçu Akçınar ’Dünya Kupası’nda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milli okçu Akçınar ’Dünya Kupası’nda


 

Mersin’in başarılı okçularından Milli Okçu Aleyna Akçınar 6-11 Haziran 2017 tarihlerinde Antalya’da dünn başlayan Dünya Kupası 2. etap okçuluk yarışmalarında Mersin’i ve Türkiye’yi temsil edecek.

Yunanistan'ın Marathon kentinde 17-22 Haziran tarihleri arasında yapılan Avrupa Kupası Okçuluk yarışmalarında takımlarda Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’yi temsil eden Milli Okçu, Antalya'da yapılacak olan 42 ülkeden 263 sporcunun katılacağı Dünya Kupası'nda da takım arkadaşları ile birlikte başarı elde edeceklerine inandığını söyledi.

Yarışma öncesi 01-05 Haziran tarihleri arasında kampa katılan ve kampın çok verimli geçtiğini ifade eden Aleyna, "Umarım güzel bir başarıya imza atıp ülkemizin bayrağını göndere çektirip Milli marşımızı okuruz" dedi. Milli Okçu Aleyna'nın antrenörü olan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Aytekin Ataş, "2016 yılından itibaren Aleyna disiplinli bir şekilde çalışmalarına ara vermeden devam etti ve çalışmalarının meyvesini yavaş yavaş almaya başladı. İlerleyen süreçte sporcumuzun başarı grafiğinin artacağı inancını taşıyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA