Emekliler: Her şeye rağmen dimdik ayaktayız! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emekliler: Her şeye rağmen dimdik ayaktayız!


 

Mersin Emekliler Derneği üyeleri, “30 Haziran Emekliler Günü” dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Haber Merkezi

Törende bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, Atatürk’ün, ‘Bir milletin, yaşlı vatandaşlarına karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır’ sözünü hatırlatarak, “Atamız böyle demiş demesine ama gelmiş geçmiş tüm iktidarlar, ülkenin kalkınması için 25-30 yıl gibi uzun süre alın teri akıtarak, vergi ve primlerini ödeyen emeklilerin, ekonomik sıkıntılar ve ağır yaşam koşulları altında yıpranması, her zaman olduğu gibi bu 30 Haziran’ı da buruk kutlamamıza neden olmuştur. Bu nedenle, demokrasilerin temel esası olan örgütlü toplum olmanın mücadelesini veriyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen biz emekliler dimdik ayaktayız ve olmaya da devam edeceğiz. Hepimizin emekliler günü kutlu olsun” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA