Silifke’de orman yangını nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı



26 Temmuz 2025 Cumartesi 11:23



Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesinde çıkan orman yangınına 2 uçak, 3 helikopter ve 55 kara aracı ile müdahale edilirken, tedbir amaçlı 3 mahallenin boşaltıldığı bildirildi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesi Çadırlı Kocapınar mevkiinde çıkan orman yangınına ilk müdahale saat 02.00’de yapıldı. Yangının kontrol altına alınması için bölgede 3 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 55 kara aracı ve 250 görevli personelle yoğun şekilde çalışmalar sürdürülüyor.

Alevlerin yerleşim alanlarına sıçrama riskine karşı Bahçederesi, Çadırlı, Kocapınar ve Kırtıl mahalleleri tedbiren boşaltıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Yangının en kısa sürede tamamen kontrol altına alınması için tüm imkanlarımız seferber edilmiştir" denildi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA