Kupa Toroslar’ın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kupa Toroslar’ın


 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası yine Toroslar Belediyespor’un oldu.

ALİ ŞANLI

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda oynanan müsabakalarla sona erdi. Yaklaşık 200 futbol severin takip ettiği 4’lü turnuvaya Mersin İdman Yurdu, Meskispor, Toroslar Belediyespor ve Yolspor takımları katıldı.

Turnuvanın ilk gününde Meskispor ile Yolspor karşılaştı. Meski rakibini 2-1 yenerek turnuvanın ilk finalisti oldu. Günün ikinci maçında ise Mersin İdman Yurdu ile Toroslar Belediyespor karşılaştı. Kırmızı lacivertli genç oyuncular karşısında 1-0 yenik duruma düşen Toroslar Belediyespor etkili oyununu 2 golle süsleyerek finale çıkan diğer takım oldu.

Turnuvanın ikinci gününde Mersin İdman Yurdu 3. lük maçında Yolspor ile karşılaştı. Kırmızı lacivertliler rakibini 2-1 yenerek turnuvanın 3’üncülüğünü elde etti. Bu maçın ardından  Meskispor ve Toroslar Belediyespor şampiyonluk için sahaya çıktı. Maçın ilk yarısını Meskspor attığı tek golle önde tamamladı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Toroslar Belediyespor güçlü rakibini 2-1 yenmeyi başararak, geçtiğimiz yılki başarısını tekrarladı ve kupanın sahibi oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA