TİY’E UMUT OLACAKLAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’E UMUT OLACAKLAR!


 

Mersin İdman Yurdu’nun elinde kalan en önemli oyuncuları arasında yer alan Nurullah Kaya ile Mahmut Metin’in Tarsus İdman Yurdu’na kiralanmasının ardından takımla kısa süre içinde kaynaşan oyuncular, artık sarı lacivertli kulüp için mücadele edecek.

Ali ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nun elinde kalan son profesyonel oyuncuları olan 1986 doğumlu Nurullah Kaya ile 1994 doğumlu Mahmut Metin’in Tarsus İdman Yurdu’na kiralanmalarının ardından tecrübeli oyuncular çalışmalarını sürdürüyor. TFF 3. Ligde mücadele eden Sarı Lacivertli takımın Antalya’da sürdürdüğü 2. Yarı hazırlık çalışmalarının 2. etap çalışmalarına katılan oyuncular, diğer oyuncular ile kısa süre içinde kaynaşarak, artık Tarsus İdman Yurdu için mücadele edecek. Her iki oyuncunun da Mersin İdman Yurdu ile sözleşmeleri 31 Mayıs 2018’de biteceği öğrenilirken; sezon sonunda boşa düşecek oyuncuların takımın 2 Lige çıkması durumunda Tarsus İdman Yurdu ile mücadeleye devam edeceği ifade edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA