ÇOK İSTEDİK OLMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOK İSTEDİK OLMADI


 

TFF 2.’nci Lig Beyaz grup’ta mücadele veren Tarsus İdman Yurdu ligde bir türlü istediği seri galibiyetleri alamıyor.21 karşılaşmada 28 puan toplaya bilen Sarı Lacivertlilerde hafta sonu büyük umutlarla çıktıkları Samsunspor maçını kaybetmesi moralleri bozdu.

ALİ ŞANLI

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu’nun kulüp Başkanı Musa Atay, grup lideri Yılport Samsunspor’a 2-1 yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.  Başkan Musa Atay, karşılaşmanın hem ilk yarısında, hem de ikinci yarısında sayısız gol fırsatlarından yararlanamadıklarını, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmalarına rağmen talihsiz bir şekilde ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere yedikleri 2 gol ile karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldıklarını söyledi.

 Karşılaşmadan sonra bazı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Yılport Samsunspor maçının değerlendirmesini yapan Tarsus İdman Yurdu’nun Başkanı Musa Atay, “İlk yarıda son derece baskılı oynadık. Ancak son vuruşlarda büyük talihsizlikler yaşadık. Aynı şekilde 2. Yarıda da inatçı ve hırslı oynadık. Buna karşın attığımız ilk golden sonra yakaladığımız sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık. İlk golden sonra 2. golü bulmuş olsaydık sonuç bizim lehimize olabilirdi” dedi.

Başkan Atay, Yılport Samsunspor karşılaşmasında var güçleriyle mücadele eden futbolcularını ve Teknik heyeti kutladıklarını belirterek, karşılaşma boyunca takımlarını destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.  Başkan Atay, Yılport Samsunspor maçını geride bıraktıklarını ve bu hafta deplasmanda oynayacakları 1922 Konyaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını ve bu deplasman maçından da puan yada puanlarla dönmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA